Torneo de padel 2017 | Torneig de pàdel 2017

Ja estan obertes les inscripcions al Torneig de Pàdel bulthaup 2017, del 16 al 23 de setembre. No et quedis sense plaça!!! Us esperem al Junior FC.

Ya hemos abierto las inscripciones al Torneo de Padel bulthaup 2017 del 16 al 23 de septiembre. ¡No te quedes sin plaza! Os esperamos en el Junior FC.

Abrimos inscripciones al Torneo de Padel bulthaup Sant Cugat 2017:

www.junior.cat/padel-bulthaup

10è aniversari bulthaup Sant Cugat I 10º aniversari bulthaup Sant Cugat I

El passat 18 de maig vam celebrar els 10 anys d’estudi de cuines i la presentació de la nostra exposició de Carl Hansen & Søn. La festa va ser una emotiva vetllada amb la millor companyia de clients, col.laboradors i amics.

El pasado 18 de mayo celebramos los 10 años de estudio de cocinas y la presentación de nuestra exposición de Carl Hansen & Søn. La fiesta fué una emotiva velada con la mejor compañía de clientes, colaboradores y amigos.

Momentos bulthaup: La Ricarda

El passat novembre bulthaup ens va regalar una fantàstica experiència. La visita a la Ricarda és un viatge que t’endinsa a un temps i un espai en una companyia molt especial. El recull de fotografies que es van fer potser no ho diuen tot però és un record gràfic del moment.. arquitectura, amics, gastronomia i converses de sobretaula.

El pasado noviembre bulthaup nos regaló una experiencia fantástica. La visita a la Ricarda es un viaje que te transporta a un tiempo y a un espacio con una compañía muy especial. El reportaje fotográfico que se hizo puede que no lo explique todo, pero es un buen recuerdo gráfico del momento... arquitectura, amigos, gastronomía y conversaciones de sobremesa.

Torneo de padel | Torneig de padel

Torneo de padel bulthaup Sant Cugat 2016. Video resumen del torneo y fiesta de entrega de premios.

Torneig de padel bulthaup Sant Cugat 2016. Video resum del torneig i festa d’entrega de premis.

Cooking Truck de Bora i Evento Irinox

Aquest mes de febrer hem sortit al carrer amb el Cooking Truck de Bora on el chef Alfons Ferrero ens ha fet un show cooking a un espai tant especial com el camió de Bora.
A la botiga ens han visitat la chef italiana Stefania Sorbara i alguns arquitectes i clients per degustar uns plats que han cuinat amb la tècnica de l’ultracongelació i l’envasament al buit amb electrodomèstics d’Irinox.

Este mes de febrero hemos salido a la calle con el Cooking Truck de Bora en el que el chef Alfons Ferrero ha realizado un show cooking en un espacio tan especial como lo es el camión de Bora.
En la tienda nos ha visitado la chef italiana Stefania Sorbara junto a algunos arquitectos y clientes para degustar unos platos cocinados con la técnica de ultracongelación y envasado al vacío con
electrodomésticos de Irinox.